Suomen Kaavoitusinsinöörit header image 2

SKI kannanotto YTK:n tulevaisuudesta 22.12.2011

8.1.2012 · Ei kommentteja

SKI:n hallitus on laatinut kannanoton koskien YTK:n ja yhdyskuntasuunnittelun opetuksen tulevaisuutta Aalto yliopistossa. Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutuskeskus (YTK) ja nykyinen maanmittaustieteiden laitos yhdistyvät vuoden 2012 alussa uudeksi maankäyttötieteiden laitokseksi Aallon insinööritieteiden korkeakoulussa. Samalla Arkkitehtuurin laitos siirtyy osaksi uutta Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulua. Insinööritieteiden korkeakoulun johto esittää, että samassa yhteydessä YTK:ssa annettava täydennyskoulutus siirretään Aallon täydennyskoulutusyksikköön Aalto Prohon, joka toimii liiketaloudelliselta pohjalta. Jatkokoulutuksen kurssihinnat moninkertaistuisivat muutoksen myötä. Kannanotto on luettavissa oheisen linkin kautta:

SKI kannanotto Aallon YTK:n tulevaisuudesta 22.12.2011 pdf

Lisäksi voi tutustua YSS -seuran YTK-adressiin:  http://www.adressit.com/ytk-vetoomus

Tägit: Lausunnot ja kannanotot

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

You must log in to post a comment.